Nieuw bij Dirk! Sla nu je favoriete lijsten op, zodat je deze vaker kan gebruiken. Is er een product van de favoriete lijst in de aanbieding? Dan krijg je automatisch een melding.

(0)

Broccolipizza

4 personen

Gemiddeld

70 minuten

Hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen

Bereidingswijze

- Verwarm de oven voor op 200 °C. Klop de eieren los in een ruime kom. Meng de broccolirijst, geraspte kaas en panko erdoor. Breng op smaak met peper en zout.

- Verdeel het deeg over een met bakpapier beklede bakplaat en duw licht aan. Bak in circa 25 minuten goudbruin en gaar in de oven.

- Snijd ondertussen de champignons in kwarten. Halveer de courgette in de lengte en verwijder met een lepel de zaadlijsten. Snijd in plakjes.

- Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan en bak de courgette in 8 minuten goudbruin en gaar. Schep uit de pan.

- Bak de champignons in het achtergebleven bakvet in 5 minuten goudbruin en gaar.

- Neem de broccolipizza uit de oven en beleg met de tomato frito, gebakken courgette en champignons. Breng op smaak met peper en zout. Bak 10 minuten in de oven.

- Scheur ondertussen de mozzarella in stukjes van 2 cm. Neem de broccolipizza’s uit de oven en garneer met de mozzarella en basilicum.

Aanvullende benodigdheden

  • - bakplaat
  • - bakpapier

Voedingswaarden (per portie)

  • Energie416 kcal
  • Eiwit26 g
  • Koolhydraten21 g
  • Vet24 g
  • Waarvan verzadigd11 g