Nieuw bij Dirk! Sla nu je favoriete lijsten op, zodat je deze vaker kan gebruiken. Is er een product van de favoriete lijst in de aanbieding? Dan krijg je automatisch een melding.

(0)

Groentechips

4 personen

Gemiddeld

30 minuten

Tussendoortje

Ingrediënten

4 personen

Bereidingswijze

- Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de penen, pastinaken, zoete aardappels en rode bieten. Schaaf ze met een dunschiller in flinterdunne plakjes.

- Meng de groenten met wat zout en laat 5 minuten trekken. Dep ze vervolgens droog met keukenpapier.

- Schep de groenten om met de olie. Verdeel de plakjes ruim over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de groentechips in ongeveer 15 minuten knapperig.

- Bestrooi de chips met wat zout en paprikapoeder.

- Halveer de avocado en verwijder de pit. Schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil en prak fijn.

- Schep samen met de mosterd door de hüttenkäse en breng op smaak met versgemalen peper.

Aanvullende benodigdheden

Voedingswaarden (per portie)

  • Energie376 kcal
  • Eiwit11 g
  • Koolhydraten37 g
  • Vet18 g
  • Waarvan verzadigd3 g