Nieuw bij Dirk! Sla nu je favoriete lijsten op, zodat je deze vaker kan gebruiken. Is er een product van de favoriete lijst in de aanbieding? Dan krijg je automatisch een melding.

(0)

Hutspot met chipolata

4 personen

Eenvoudig

25 minuten

Hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen

Bereidingswijze

- Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 2 cm. Verwarm twee derde van de olijfolie in een wok en roerbak de hutspotgroenten 2-3 minuten. Strooi de ras el hanout erover en bak nog 1 minuut.

- Schep de aardappelblokjes en de bouillon erdoor en breng aan de kook. Smoor de hutspotgroenten en aardappelen in 15-20 minuten zachtjes gaar.

- Bestrijk de chipolata dun met olijfolie en bak ze in een hete grillpan in 6-8 minuten rondom bruin en gaar. Keer ze regelmatig.

- Stamp de hutspotgroenten en aardappel tot een smeuïge hutspot. Voeg naar smaak wat zout en peper toe. Serveer met de worstjes erop en met mosterd en/of piccalilly.

Aanvullende benodigdheden

Voedingswaarden (per portie)

  • Energie650 kcal
  • Eiwit25 g
  • Koolhydraten55 g
  • Vet34 g
  • Waarvan verzadigd10 g