Nieuw bij Dirk! Sla nu je favoriete lijsten op, zodat je deze vaker kan gebruiken. Is er een product van de favoriete lijst in de aanbieding? Dan krijg je automatisch een melding.

(0)

Pasta puttanesca

4 personen

Eenvoudig

20 minuten

Hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen

Bereidingswijze

- Pel de knoflook en snijd fijn. Verwijder de steel van de rode peper en verwijder de zaadlijsten.

- Snijd de peper fijn. Snijd de ansjovisfilets klein en bewaar de olie.

- Verhit een pan met 2 el van de ansjovisolie en bak de ansjovis, peper en knoflook op laag vuur tot de ansjovis bijna is gesmolten.

- Voeg de tomatenblokjes toe en schep om met de oregano.

- Voeg de pasta met 500 water toe en breng met de deksel op de pan aan de kook.

- Kook de pasta zonder deksel in 12- 15 minuten op middelhoog vuur gaar. Roer regelmatig.

- Schep de olijven en de kappertjes door de pasta en breng op smaak met versgemalen peper. Serveer direct.

Aanvullende benodigdheden

Voedingswaarden (per portie)

  • Energie356 kcal
  • Eiwit15 g
  • Koolhydraten54 g
  • Vet8 g
  • Waarvan verzadigd1 g