Nieuw bij Dirk! Sla nu je favoriete lijsten op, zodat je deze vaker kan gebruiken. Is er een product van de favoriete lijst in de aanbieding? Dan krijg je automatisch een melding.

(0)

Romige pasta met spinazie en ham

4 personen

Gemiddeld

25 minuten

Hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen

Bereidingswijze

- Kook de penne in een pan met ruim kokend water met wat zout in ruim tien minuten beetgaar.

- Verwarm intussen de olijfolie in een wok en fruit de ui zachtjes glazig.

- Voeg hand voor hand de spinazie toe en laat al omscheppend slinken.

- Laat de spinazie in een vergiet uitlekken.

- Giet de penne af en roer de verse roomkaas erdoor.

- Schep al roerend de spinazie en ham erdoor en warm.

- de pasta nog even goed door.

- Voeg naar smaak zout en peper toe.

- Serveer de penne met spinazie en.

- ham in diepe borden en strooi er wat geraspte kaas over.

Aanvullende benodigdheden

Voedingswaarden (per portie)

Trefwoorden