Nieuw bij Dirk! Sla nu je favoriete lijsten op, zodat je deze vaker kan gebruiken. Is er een product van de favoriete lijst in de aanbieding? Dan krijg je automatisch een melding.

(0)

Schouderkarbonades met spicy rub

4 personen

Gemiddeld

115 minuten

Hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen

Bereidingswijze

- Meng voor de rub paprikapoeder, komijn, chilipoeder, peper en zout en wrijf hiermee de karbonades in. Laat minimaal 1 uur afgedekt in de koelkast marineren.

- Neem de karbonades 30 minuten voordat je ze gaat grillen uit de koelkast. Gril in circa 12-15 minuten goudbruin en gaar op de barbecue. Laat 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.

- Halveer intussen de avocado in de lengte en verwijder de pit. Schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil en snijd in blokjes.

- Rooster de tortilla’s 1 minuut op de barbecue. Keer halverwege. Houd warm in een theedoek.

- Snijd de karbonades in reepjes en serveer met de avocado en een schepje salsa in een tortilla. Garneer met de koriander.

Aanvullende benodigdheden

  • - barbecue

Voedingswaarden (per portie)

  • Energie572 kcal
  • Eiwit38 g
  • Koolhydraten30 g
  • Vet32 g
  • Waarvan verzadigd10 g