Nieuw bij Dirk! Sla nu je favoriete lijsten op, zodat je deze vaker kan gebruiken. Is er een product van de favoriete lijst in de aanbieding? Dan krijg je automatisch een melding.

(0)

Spaghetti met rauwe ham en gepofte tomaat

4 personen

Eenvoudig

15 minuten

Hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen

Bereidingswijze

- Kook de spaghetti in 8 minuten beetgaar in ruim kokend water met zout. Pel intussen de knoflook en snijd in dunne plakjes.

- Verhit een koekenpan met de olijfolie en bak de knoflook met de trostomaten op middelhoog vuur tot de schil van de tomaten na ca. 5 minuten openbarst.

- Snijd de rauwe ham in reepjes en voeg met de kappertjes toe aan de tomaten.

- Draai het vuur laag. Giet de spaghetti af en voeg toe aan de tomaten. Schep om en breng op smaak met versgemalen peper en serveer.

Aanvullende benodigdheden

Voedingswaarden (per portie)

  • Energie482 kcal
  • Eiwit20 g
  • Koolhydraten78 g
  • Vet9 g
  • Waarvan verzadigd2 g