Nieuw bij Dirk! Sla nu je favoriete lijsten op, zodat je deze vaker kan gebruiken. Is er een product van de favoriete lijst in de aanbieding? Dan krijg je automatisch een melding.

(0)

Taco’s met rode kidneybonen

4 personen

Eenvoudig

15 minuten

Hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen

Bereidingswijze

- Verwarm de oven voor op 125 °C. Spoel de rode kidneybonen af en laat ze goed uitlekken. Snipper de uien en snijd de paprika’s in blokjes.

- Verwarm de tacoschelpen 15 minuten. in de voorverwarmde oven. Verhit intussen in een koekenpan de olie. Bak de ui en de paprika 2 minuten.

- Schep de rode kidneybonen en de tacokruiden erdoor. Voeg een scheutje water toe en verwarm 4 minuten. zachtjes.

- Halveer de avocado’s, wip de pitten eruit en verwijder de schil. Snijd het avocadovruchtvlees in plakjes.

- Vul de tacoschelpen met de ijsbergsla, de plakjes avocado, het bonenmengsel en leg ze op 2 borden. Schep de zure room in de taco’s en bestrooi met de kaas en de crispy mais.

Aanvullende benodigdheden

Voedingswaarden (per portie)

  • Energie798 kcal
  • Eiwit27 g
  • Koolhydraten60 g
  • Vet44 g
  • Waarvan verzadigd12 g