Nieuw bij Dirk! Sla nu je favoriete lijsten op, zodat je deze vaker kan gebruiken. Is er een product van de favoriete lijst in de aanbieding? Dan krijg je automatisch een melding.

(0)

Zalm in bladerdeeg

6 personen

Eenvoudig

30 minuten

Hoofdgerecht

Ingrediënten

6 personen

Bereidingswijze

- Bereid de zalm in bladerdeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking.

- Snipper ondertussen de ui en snijd de paprika’s in grove stukken. Snijd de peterselie fijn.

- Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui 3 minuten. Voeg de witte wijn toe en laat 2 minuten zachtjes koken. Voeg de roomkaas toe en laat smelten.

- Doe het roomkaasmengsel met de paprika in een hoge beker en pureer met een staafmixer tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout.

- Schenk terug in de pan en voeg de garnalen toe. Laat op laag vuur 2 minuten zachtjes koken.

- Neem de pan van het vuur en voeg de peterselie toe. Serveer de saus bij de zalmovenschotel.

Aanvullende benodigdheden

Voedingswaarden (per portie)

  • Energie267 kcal
  • Eiwit13 g
  • Koolhydraten4 g
  • Vet21 g
  • Waarvan verzadigd9 g